HONDERD JAAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 867 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Honderd Jaar. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 21:49 Heel vriendelijk en alles superlekker!!!
25 feb 2024 om 22:36 Bestelling was zeker op tijd! Maar buiten de voorgerechtjes (gefrituurde dingen) hebben we alles in de vuilbak gegooid. Slechtste Chinees dat ik ooit al heb gegeten.
24 feb 2024 om 18:31 Heel lekker en stipte levering
19 feb 2024 om 11:00 Ik kan maximaal 90 minuten kiezen voor de bestelling. Heb hier 2 u en 10 min op moeten wachten. Na 2 x bellen vertelde ze me dat het druk was maar ze alles lekker vers leveren. Tot mijn grote spijt was het eten lauw en smaakte het zuur.
19 feb 2024 om 8:33 Bijna 2 uren gewacht op eten
18 feb 2024 om 20:12 zeer vriendelijk en stipt op tijd zoals aangegeven. Frietjes waren zeer hard, maar verder zeer lekker zoals altijd.
18 feb 2024 om 10:11 alles goed verlopen
18 feb 2024 om 7:58 Heel lekker maar de fritten waren koud
17 feb 2024 om 20:50 We kregen door dat ze er over 1u25 minuten gingen zijn maar waren zekers 25 minuten vroeger Eren was zoals gewoonlijk heel lekker
16 feb 2024 om 21:16 Top
14 feb 2024 om 22:02 Top, op tijd en lekker
12 feb 2024 om 10:38 Ik was vergeten om de tijd in te vullen. Wel 25 min later was ons lekker eten er al.